EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Nilsa Hysi - "Asaj"

2.9 stars ★ 11 ratings

Video

Music video

Results

Lyrics: Asaj

 

Asaj

Kam kaq kohë
Që më mundon
S'më vijnë fjalët
Nuk kam ajër
As një sekond
S'dua ta shoh
T'më afrohet
Zemra ndalet
Kjo nisi një ditë
Nëntori me shi
Të vetme ishim
Rrugëve asnjë njeri
Më tha se duhet ta di
Nuk je më e atij

Se une nuk jam, nuk dua të jem
Se une nuk jam, sikur të jem

Asaj
Asaj, asaj një ditë unë dua që t'ia fal
Asaj
Asaj, asaj ti them se shpirti s'mund ta mbaj
Ta dij se koha kthehet prap
Kujtim që zemra s'mund ta falë
Një ditë unë do t'i them një fjalë, të fal

Ja ku jam sot
Vite më vonë
Kam ndryshuar
Se kam harruar
E më mundon
Dhe pse kam dikë
Që është me mua
E që e dua
Sa herë që bjen shi
Ma sjell një kujtim
Vetëm atë ditë
Rrugëve asnjë njeri
Pres ndoshta një ditë
Për mua do vijë

Se unë nuk jam, nuk dua të jem
Se unë nuk jam, sikur të jem

Asaj
Asaj, asaj një ditë unë dua që t'ia fal
Asaj
Asaj, asaj ti them se shpirti s'mund ta mbaj
Ta dijë se koha kthehet prap
Kujtim që zemra ѕ'mund ta fale
Një ditë unë do t'i them një fjalë, të fаl

Artist/group (stage name)Nilsa Hysi
ArtistNilsa Hysi
TitleAsaj
Title (English)To her
ComposerIndri Topi
LyricistNilsa Hysi
LanguageAlbanian

Eurovision News