EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Orgesa Zaimi - "Një shishe në oqean"

2.3 stars ★ 9 ratings

Video

Music video

Result

Lyrics: Një shishe në oqean

 

Një shishe në oqean

Kur të pashë su besova syve
Ishe gjallë, isha gjallë
Përmbi dallgë yjet na vështrojnë
Valsin tonë që s'ndal që s'ndal

Ikëm larg pa e kthyer kokën
Vendi ynë o vend i marrë
Fati ynë i sillet botës
Shishe me pusullë në oqean

Tokën që e ëndërruam
E lamë pas me pikëllim
Krejt çfarë kishim na e rrënuan
Dhe një grusht me hi

Tokën që e ëndërruam
E lame pas me pikëllim
Dhe nuk gjetëm një pikë loti
Jemi ne që detin e kaluam

A ka një vend për ne pyes qiellin
A ka një vend që na pret ne
Një vend që sytë ne ti mbyllim
Në tokë apo në re…

Dhe fati ynë në kërkim të botës
Një shishe me puѕullë në oqeаn

Artist/group (stage name)Orgesa Zaimi
ArtistOrgesa Zaimi
TitleNjë shishe në oqean
Title (English)A bottle in the ocean
ComposerDiana Ziu
LyricistAgron Tufa
LanguageAlbanian

Eurovision News