EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Renis Gjoka - "Ato që s'ti them dot"

1.4 stars ★ 8 ratings

Video

Festivali i Këngës #54 - Final

Results

Lyrics: Ato që s'ti them dot

 

Ato që s'ti them dot

Rrugë të gjatë po shoh, përballë meje
Kam kaluar shumë më parë, do e kaloj dhe këtë
Vetes i kam thënë, kokën ngrije
Asnjëherë mos u dorëzo, rri në këmbë

Rrugë e gjatë përballë, po shkurtohet
Sepse dita të vrapoj, edhe këtë herë
Në çdo kohë të kam, ty pranë meje
Më ke dashur ti gjithmonë, për këtë që jam
Por a s'do t'shkoje ti, a do t'qëndroje ti, përgjithmonë, përgjithmonë
Nëse unë një ditë, s'do t'jem ky që jam, që vrapon, që fiton

Oooo, mos më ler, asnjëherë, më premto
Oooo, vetëm ty unë të kam, askënd tjetër nuk njoh, ti të lutem qëndro
Zbathur eca unë, nëpër gjëmba
Asnjëherë nuk pata frikë, mbrapa kurrë nuk pashë
Veten e sfidoj, une çdo ditë, çdo natë unë
Dhe pranë meje je prap ti, si gjithmonë
Ku do t'ishe ti, nëse unë s'jam ky, ky që jam

Mos më ler, asnjëherë, të lutem më premto
Vetëm ty unë të kam, askënd tjetër nuk njoh, ti të lutem qëndro

Mos më ler, asnjëherë, të lutem më premto
Vetëm ty unë të kam, аѕkënd tjetër nuk njoh, ti të lutem qëndro

Artist/group (stage name)Renis Gjoka
ArtistRenis Gjoka
TitleAto që s'ti them dot
Title (English)What I cannot tell you
SongwriterRenis Gjoka
LanguageAlbanian

Eurovision News