EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Revolt Klan - "Dashurinë s'e gjejmë dot"

1.6 stars ★ 10 ratings

Video

Music video

Result

Lyrics: Dashurinë s'e gjejmë dot

 

Dashurinë s'e gjejmë dot

S'jam njësoj, s'je as ti. Ndjejmë shumë pak, pak tani
Si monedhë, jeta ngjan dikush qesh, dikush qan
Dhe çudi sa shpejt harrojmë
Një fjalë e mirë asgjë s'kushton…joo

0 zot ty unë do të lutem sot
Pse sot dashurinë s'e gjejmë dot
0 zot të lutem ti na jep pak forcë
Pak forcë ta ndalim në çdo lot

Nuk di ç'po ndodh
Po ndodh shpejt
Para pasqyrës nuk jemi të sinqertë
Besimin tek të tjerët ngadalë e kemi humbur
Çfare ishte shumë e thjeshtë sot duket e pamundur

Dhe ëndrrat dhe dëshirat sikur kanë ndryshuar
Çdo ditë për njëri-tjetrin po bëhemi me të huaj
Me duket se gjithë ndjenjat në shpirt i kemi ndrydhur
Dhe sytë nuk shikojnë se zemrа ëѕhtë e mbyllur

Artist/group (stage name)Revolt Klan
ArtistRevolt Klan
TitleDashurinë s'e gjejmë dot
Title (English)We can't find love
SongwriterGrupi Revolt Klan
LanguageAlbanian

Eurovision News