EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #59:
Agim Poshka - "Vendi im"


2.3 stars ★ 150 ratings

Video

Festivali i Këngës #59 - Semi-finals

Result

Lyrics: Vendi im

 

Vendi im

Vendi im, o vendi im
që më dhe jetë, gëzim
por edhe plot trishtim
Vendi im, që dritë mua më dhe
më ler të të dua, të vuaj
dhe pastaj të vdes

Kur nata bie
dhe yjet zhduken në errësirë
dhe shpresë e fundit duket shumë larg
Kur shiu t'prish edhe ato pak ëndrra
ti më ngroh aty, o vendi im

E di që s'kemi qenë të mirë për ty
se jemi veç njerëz e jo zoti vetë
sikur të lindja dhe një herë
përsëri do t'pres, s'të shes
pa ty vdes, o vendi im

Vendi im, o vendi im
që më dhe jetë, gëzim
por edhe plot trishtim
Vendi im, që dritë mua më dhe
më ler që të të dua
dhe pastaj të vdes

E di që s'kemi qenë të mirë për ty
se jemi veç njerëz dhe jo zoti vetë
sikur të lindja dhe një herë
përsëri do t'pres, s'të shes
pa ty vdes, o vendi im

Vendi im, o vendi im
që më dhe jetë, gëzim
por edhe plot trishtim
Vendi im, që dritë mua më dhe
më ler që të të dua
dhe pastaj të vdes

Vendi im, o vendi im
që më dhe jetë, gëzim
por edhe plot trishtim
Vendi im, që dritë mua më dhe
më ler që të të dua
dhe pastaj të vdes

Artist/group (stage name)Agim Poshka
ArtistAgim Poshka
TitleVendi im
Title (English)My place
SongwriterAgim Poshka
LanguageAlbanian

Eurovision News