EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #59:
Enxhi Nasufi - "Njësoj"


4.4 stars ★ 176 ratings

Video

Festivali i Këngës #59 - Semi-finals

Result

Lyrics: Njësoj

 

Njёsoj

Vetëm ti je për mua
Vetëm unë jam për ty
Asgjë tjetër nuk dua
Kur ti më sheh në sy

E di, një në një milion
Fryma që më zgjon
Zemrën time ke
Dhe kur s'më beson
Si unë xhelozon
Jemi ne njësoj, yeah

Eja më merr sonte babe
Mbi trupin tim, tëndin dua të ndjej
Je vetëm ti, babe
Every day, na na na
Every night, no, no, no

K'të natë nuk dua premtime
Në mij'ra yje me ty të jem
Je vetëm ti, babe
Every day, na na na
Every night, no, no, no

Zemër, sot mos shko
Dorën mos ma lësho
Dua të jem pranë teje
Zemër, jo mos shko
Afër ti më qëndro
Se të ndjej brenda meje

E di, një në një milion
Fryma që më zgjon
Zemrën time ke
Dhe kur s'më beson
Si unë xhelozon
Jemi ne njësoj, yeah

Eja më merr sonte babe
Mbi trupin tim, tëndin dua të ndjej
Je vetëm ti, babe
Every day, na na na
Every night, no, no, no

K'të natë nuk dua premtime
Në mij'ra yje me ty të jem
Je vetëm ti, babe
Every day, na na na
Every night, no, no, no

Më largon ti
Më afron ti
Thua: jo mos shko
Xhelozon ti
Më kërkon ti
Vetëm mos më lër

Eja më merr sonte babe
Mbi trupin tim, tëndin dua të ndjej
Je vetëm ti, babe
Every day, na na na
Every night, no, no, no

K'të natë nuk dua premtime
Në mij'ra yje me ty të jem
Je vetëm ti, babe
Every day, na na na
Every night, no, no, no

Artist/group (stage name)Enxhi Nasufi
ArtistEnxhi Nasufi
TitleNjësoj
Title (English)Same
ComposerBoocky DJ
LyricistEnxhi Nasufi
LanguageAlbanian

Eurovision News