EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #59:
Evi Reçi - "Tjerr"


4.1 stars ★ 143 ratings

Videos

Festivali i Këngës #59 - Final
Festivali i Këngës #59 - Semi-finals

Results

Lyrics: Tjerr

 

Tjerr

Shoh syte e tu edhe pres
Që të më falesh një copez harresë
Ndoshta atje, malli vdes
Dua çfarë ndjej ta mohoj
Pa ty statuja, pasione shikoj
Sdi ku të shkoj, ku të shkoj (Love)

S'ka përralla nina nana sot
Fije fije bëra shpirt e lot

Tjerr e tjerr, dhimbjen tjerr
Veç një herë nga zemra
Ty të nxjerr
Tjerr e tjerr, dhimbjen tjerr
Se çdo herë nga zemra
Ty stë nxjerr

Tjerr e tjerr, dhimbjen tjerr
Dhe një herë tjerr e tjerr

S'ka përralla nina nana sot
Fije fije bëra shpirt e lot

Tjerr e tjerr, dhimbjen tjerr
Veç një herë nga zemra
Ty të nxjerr
Tjerr e tjerr, dhimbjen tjerr
Se çdo herë nga zemra
Ty stë nxjerr

Tjerr e tjerr, dhimbjen tjerr
Veç një herë nga zemra
Ty të nxjerr
Tjerr e tjerr, dhimbjen tjerr
Se çdo herë nga zemra
Ty stë nxjerr

Artist/group (stage name)Evi Reçi
ArtistEvi Reçi
TitleTjerr
Title (English)Spin
ComposerOlsa Toqi
LyricistFlorian Zyka
LanguageAlbanian

Eurovision News