EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #59:
Festina Mejzini - "Kush je ti dashuri"


2.7 stars ★ 125 ratings

Video

Festivali i Këngës #59 - Final

Results

Lyrics: Kush je ti dashuri

 

Kush je ti dashuri

Më thuaj kush je ti dashuri
Më thuaj ku fle ti dashuri
Kush nuk të beson ty, jo s'të beson
Sot me kot ai jeton, jeton

Kush je ti dashuri, na mundon
Vjen kur do ti, zemrat i lëndon
Këte asnjë s'e di, jo s'e di, veç Zoti që shikon
Kjo është dashuri e zemrës na mungon

Ti vjen papritur si stuhi
Dhe ndez në shpirtin tim
Një dritë si një magji
Dhe une pas teje do të vij
Në ferr a në parajsë, aty ku më do ti

Kush je ti dashuri na mundon
Vjen kur do ti zemrat i lëndon
Këtë asnjë s'e di jo se di. vec Zoti që shikon
Kjo eshte fashuri e zemrës, na mungon

Ti vjen papritur si stuhi
Dhe ndez në shpirtin tim
Nje dritë si një magji
Dhe unë pas teje do të vij
Në ferr a në parajsë aty ku mе do ti
Dhe unë pas teje do të vij
Në fеrr a në parajsë, aty ku me do ti

Artist/group (stage name)Festina Mejzini
ArtistFestina Mejzini
TitleKush je ti dashuri
ComposerFlamur Shehu
LyricistJorgo Papingji
LanguageAlbanian

Eurovision News