EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #59:
Gjergj Kaçinari - "Më jep jetë"


3.1 stars ★ 156 ratings

Video

Festivali i Këngës #59 - Final

Results

Lyrics: Më jep jetë

 

Më jep jetë

Do të doja sot
Ta shihja pak më mire
Si tretet frymë e fohtë në errësirë
Si tym që zjarr nuk ka
Përgjigje po kërkoj
A e di vërtetë se ku po shkoj?

E kuptoj heshtjen kur pa zë më flet
Nuk ia njoh emrin por mbetet e vërtetë

Një pasqyrë në mur
Ta thyej po më ndjell
S'e dua dëshpërimin që më sjell
Vetëm jam këtu
Kjo dhomë e zbrazë s'më lë kurrë
Dhe pse, këmbëzbathur nisem për diku

E kuptoj heshtjen kur pa zë më flet
Nuk ia njoh emrin por mbetet e vërtetë
Tejpërtej territ shoh dhe veten gjej
Edhe një here kohën pas do ta kthej

Dhe ky mendim më merr me vete
Më tregon një dritë që më jep jetë

E kuptoj heshtjen kur pa zë më flet
Nuk ia njoh emrin por mbetet e vërtetë
Tejpërtej territ shoh dhe veten gjej
Edhe një here kohën pas do ta kthej

E kuptoj heshtjen kur pa zë më flet
Më jep jetë…

Artist/group (stage name)Gjergj Kaçinari
ArtistGjergj Kaçinari
TitleMë jep jetë
Title (English)It gives me life
ComposerGjergj Kaçinari
LyricistsGjergj Kaçinari, Ilir Krasniqi
LanguageAlbanian

Eurovision News