EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #59:
Inis Neziri - "Pendesë"


4.7 stars ★ 433 ratings

Video

Audio

Results

Lyrics: Pendesë

Albanian
English
 

Pendesë

Dhe kur fajet ty ti hedhin
Nuk të pyesin as si je
Dhe plagët të pikojnë n'errësirë
Tregoj botës sa forcë ke
Buzëqeshi të kaluarës
E fshije hijen e trishtimit
Se ti ke forcën brenda vetes
Të fillosh prej fillimit

Ma thuaj dhe sa, do jetosh pa ëndrra
E burgosur në pendesë
Ma thuaj dhe sa, të humbur nga vetja
Të mbash dritën e udhës
Për një shpresë
Për një shpresë

Jeta kurrë s'të lë pa kohë
Që të ngrihesh dhe një herë
Mos beso se ikin ditët
Kur lumturia ty të pret

Ma thuaj dhe sa, do jetosh pa ëndrra
E burgosur në pendesë
Ma thuaj dhe sa, të humbur nga vetja
Të mbash dritën e udhës
Për një shpresë
Për një shpresë

Oh-oh-oh, oh-oh-oh
Oh-oh-oh, oh-oh-oh
Ma thuaj dhe sa, do jetosh pa ëndrra
E burgosur në pendesë, yeah-yeah-yeah

E burgosur në pendesë
Në pendesë
Në pendesë

Prisoner in repentance

And when the blame falls on you
They do not even ask you how you are
And the wounds drip into the darkness
Show the world how strong you are
Smile of the past
Erase the shadow of sadness
That you have the strength within yourself
To start from the beginning

Tell me how much, you will live without dreams
Prisoner in repentance
Tell me how much, lost by yourself
To keep the road light
For a hope
For a hope

Life never leaves you without time
To get up once again
Do not believe that the days are gone
When happiness awaits you

Tell me how much, you will live without dreams
Prisoner in repentance
Tell me how much, lost by yourself
To keep the road light
For a hope
For a hope

Oh-oh-oh, oh-oh-oh
Oh-oh-oh, oh-oh-oh
Tell me how much, you will live without dreams
Prisoner in repentance, yeah-yeah-yeah

Prisoner in repentance
In repentance
In repentance

Artist/group (stage name)Inis Neziri
ArtistInis Neziri
TitlePendesë
Title (English)Penance
ComposerInis Neziri
LyricistElhaid Cufi
LanguageAlbanian

Eurovision News