EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #58:
Elvana Gjata - "Me tana"

4.8 stars ★ 167 ratings

Videos

Festivali i Këngës #58 - Final
Lyrics video
Audio

Results

Lyrics: Me tana

Albanian
English
 

Me Tana

Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal?

A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Tá di, dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal

Shpirt ti më je se shpirtin ma jep
Nëse ti nuk je të gëzoj a kam arsye
Vetëm ti je, vetëm prej teje
Sytë më shkëlqejnë si miliona yje

Kohën ndale ndale
Të shkoj ngadale ndale
O më ngadale ndale
Na na na na na

A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Tá di, dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal

Shpirt ti më je se shpirtin ma jep
Se ka ditë e netë që buza ime thahet
Harroj botën më mbyt vetmia
Nuk ta bën askush ç'ka të bën dashuria

Kohën ndale ndale
Të shkoj ngadale ndale
O më ngadale ndale
Na na na na na

A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Tá di, dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kuѕh ka me ma nаl

Me Tana

I forgave you with us
Me tana, o me tana
Love me forgive
O who has me nal?

Do you even tell me how much
I have to wait for you with him
I know, I want to know and how much
I forgave you with us
Me tana, o me tana
Love me forgive
O who has me nal

You are my soul that gives me my soul
If you are not happy I have reason
Only you, only you
My eyes shine like millions of stars

Time stops
To go slowly stop
O slower stop
Na na na na na

Do you even tell me how much
I have to wait for you with him
I know, I want to know and how much
I forgave you with us
Me tana, o me tana
Love me forgive
O who has me nal

You are my soul that gives me my soul
That there are days and nights that my lip dries
I forget the world suffocates me loneliness
No one does what love does to you

Time stops
To go slowly stop
O slower stop
Na na na na na

Do you even tell me how much
I have to wait for you with him
I know, I want to know and how much
I forgave you with us
Me tana, o me tana
Love me forgive
O who haѕ me nаl

Artist/group (stage name)Elvana Gjata
ArtistElvana Gjata
TitleMe tana
Title (English)With all
SongwriterElvana Gjata
LanguageAlbanian

Eurovision News