EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 
Albania 2008

Eurovision 2008 Albania:
Olta Boka - "Zemrën E Lamë Peng"

4.6 stars ★ 202 ratings

Videos

Eurovision 2008 - Final
Eurovision 2008 - First Rehearsal

Lyrics

Albanian
English
 

Zemrën e lamë peng

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Një zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ah…

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Nje zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje paѕ rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Hа…

We put our hearts at stake

The clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
The coldness of your voice fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha… ha…
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock
Which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn't
Because we both put our hearts at stake
Ah…

The clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
(The coldness of your voice) fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha… ha…
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock
Which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn't
Because we both put our hearts at ѕtake
Hа…

Albania 2008

Artist
Olta Boka
Title
Zemrën E Lamë Peng
Event
Eurovision Song Contest 2008 Belgrade

ARTIST

BACKINGS

  • Genci Myftaraj
  • Gridi Kraja
  • Mariola Miso

COMPOSER

LYRICIST

SPOKESPERSON

COMMENTATOR

  • Leon Menkshi (list) (see Spokesperson)

Albania • News

Eurovision News