EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 
Albania 2020

Eurovision 2020 Albania:
Arilena Ara - "Fall From The Sky"

4 stars ★ 4566 ratings

Eurovision 2020 was cancelled

Videos

Music video
Festivali i Këngës #58 - Final
Lyrics video
Audio
Live From Mother Teresa Square
Live Performance
Live performance (Albanian version: "Shaj")

Lyrics

English
 

Fall From The Sky

Words have cut me to the bone
And my heart is sinking like a stone
But I don't let it show
Barely take another breath
Though I'm suffocating here alone
I'll never let you know

Fall from the sky
Always making me hold back my wings
When I'm destined to fly
I'm screaming inside
You can crush and break down my walls
But my heart will survive

You have made me doubt my faith
Hide the truth behind another lie
But you won't see me cry
I pray for you for all you've done
All the hurt that you leave in your wake
It's so hard not to break

Fall from the sky
Always making me hold back my wings
When I'm destined to fly
I'm screaming inside
You can crush and break down my walls
But my heart will survive

You think I'm better without a way to speak my mind
You think I don't wanna shout and that I'm terrified
Screaming inside
With nowhere to hide
You won't let me fly
Fall from the sky
As you hold back my wings

Fall from the sky
As you hold back my wings
When I'm destined to fly
I'm screaming inside
Fall from the sky
Break down my wаlls
But I'm deѕtined to fly

Tombée du ciel

Les mots m'ont coupé jusqu'à l'os
Et mon cœur coule comme une pierre
Mais je ne le laisse pas paraître
A peine un souffle de plus
Bien que j'étouffe seule ici
Je ne te le ferai jamais savoir

Tombée du ciel
Toujours à retenir mes ailes
Alors que je suis destinée à voler
Je crie de l'intérieur
Tu peux me briser et abattre mes murs
Mais mon cœur survivra

Tu m'as fait douter de ma foi
Cacher la vérité derrière une autre vie
Mais tu ne me verras pas pleurer
Je prie pour toi pour tout ce que tu as fait
Toute la souffrance que tu laisses derrière toi
Il est si difficile de ne pas s'écrouler

Tombée du ciel
Toujours à retenir mes ailes
Alors que je suis destinée à voler
Je crie de l'intérieur
Tu peux me briser et abattre mes murs
Mais mon cœur survivra

Tu penses que je suis mieux sans
Une façon de dire ce que je pense
Tu penses que je ne veux pas crier
Et que je suis terrifiée
Des cris à l'intérieur
Avec nulle part où me cacher
Tu ne me laisses pas voler…

Tombée du ciel
Toujours à retenir mes ailes
Alors que je suis destinée à voler
Je crie de l'intérieur
Tombée du ciel
Tu peux abattre mes murs
Mаis je suis deѕtinée à vole

Shaj

Nuk e di, a të ka ndodh
Të goditesh brenda fort
Nga një shkëndijë
E bukur dhe e trishtë

Sa të rrit edhe të lodh
Reziston që ta lëshosh
Të jep ndjesinë
Që nuk ka përfundim

Dua ta shaj
Peshën që nuk e mbaj dot
Mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarrë

Më vjen që ta vras
Atë që s'mund ta ndaj
Ta ndaj

Dhe më bën të ndjehem me fal

Ka diçka më tjetërson
Brenda meje po rënkon
Të ulëras

T'ia fal apo ta vras?
Nuk e di si ta gjykoj
Më lëndon por e duroj
E ka një çmim
Ky peng i shpirtit tim

Dua ta shaj
Peshën që nuk e mbaj dot
Mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarrë

Më vjen që ta vras
Atë që s'mund ta ndaj
Ta ndaj

Dhe më bën të ndjehem me fal

Shaj, shaj, shaj

Më vjen që ta vras
Atë që ѕ'mund ta ndaj
Ta ndaj

Më bën të ndjehem me fаj

Artist
Arilena Ara
Title
Fall From The Sky
Eurovision Song Contest 2020

ARTIST

  • Arilena Ara

COMPOSERS

  • Darko Dimitrov (Дарко Димитров)
  • Lazar Cvetkoski (Лазар Цветкоски)

LYRICISTS

  • Michael Blue
  • Robert Stevenson
  • Sam Schummer

Albania • News

Eurovision News