EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 
Albania 2022

Eurovision 2022 Albania:
Ronela Hajati - "Sekret"

4.6 stars ★ 1796 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Sabri Fejzullahu)
Audio

Lyrics

 

Sekret

Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret

Ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej

Po vjen djali nga malet
Dhe tek unë sot do falet
Nuk e di a do ndalet
Hajde t'i, hajde t'i falim mëkatet
Për këtë vajzën do vije
Dhe krejt botën ta lije
Unë jam diell nuk jam hije
Ti i je i imi, djalë prej Shqipërie

Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Baby shija jote, shijes sime
Peng i ka mbet
Hej, a i kujton ato netë?
Nuk janë më një sekret
Por unë nuk e di, nuk e di
Si kam me u ndi

Nuk e di, si për tjetrën m'ke lon
Edhe sot un po du me ta thon
Edhe një, edhe ty
Nje, dy, tre, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha

Ma ke bo jetën si lojna, avion
Ma ka lon, ma ka lon
Nuk du nji tjetër, se pishmon
Ma ka lon, ma ka lon

Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Baby shija jote, shijes sime
Peng i ka mbet
Hej, a i kujton ato netë?
Nuk janë më një sekret
Por unë nuk e di, nuk e di
Si kam me u ndi

Nuk e di, si për tjetrën m'ke lon
Edhe sot un po du me ta thon
Edhe një, edhe ty
Një, dy, tre, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha

Ma kadalë, ma kadalë, ej
Ma kadalë, ma kadalë, ej

Albania 2022

Artist
Ronela Hajati
Title
Sekret
Event
Eurovision Song Contest 2022 Turin

ARTIST

  • Ronela Hajati

COMPOSERS

  • Marko Polo
  • Ronela Hajati

LYRICIST

  • Ronela Hajati

Albania • News

Eurovision News